Международни награди за архитектура и успешни проекти
PRIX d'Excellence Awards
19 Април 2013
Първи конкурс за България

 Престижната международна награда за архитектура, проект и инвестиция Prix d’Excellence, отличаваща функциониращи проекти от поне 12 календарни месеца, които най-добре въплъщават съвършенството във всички дисциплини и елементи на недвижимите имоти, участващи в създаването им и илюстрираща идеала за предоставяне на обществото на оптимални решения на нуждите му от недвижими имоти, беше присъдена за първи път в България.

На 19 Април 2013г. в Шератон София Хотел Балкан се проведе първият регионален кръг за България. На тържествена церемония, в присъствието на видни общественици, инвеститори, архитекти, проектанти, мениджъри, финансити, медийни партньори, бяха връчени наградите на победителите. Приветсвия поднесоха Светослав Глосов - Председател на Камарата на строителите в България, Венета Кръстева - Управляващ партньор на Градът медия груп / медиен партньор на събитието / и организатор на конкурсът "Сграда на годината", Ирена Перфанова - Президент на FIABCI-Bulgaria.

Жури от доказани професионалисти и общественици, както и представители на международното жури, оценяваха кандидатстващите проекти. До журиране бяха допуснати само тези проекти, отговарящи на критериите на конкурса. Проектите, покрили международните критерии за оценяване, приети за регионалните конкурси бяха отличени с призове и допуснати за участие в големите международни награди Prix d’Excellencе Awards 2014, където ще представят инвестиционния пазар на България.

НАГРАДЕНИ ПРОЕКТИ

             
 ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА
 САНТА МАРИНА ВИЛИДЖ -  гр.Созопол
  
  ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР ЕВРОПА - гр. София
 

 

 
 

 
 ЕВРОПЕЙСКИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР - гр.София  

   СОФИЯ ЕЪРПОРТ ЦЕНТЪР - гр.София              

 
 

 

 
  БУТИК РЕЗИДЕНС - гр.Варна

   САНТА МАРИНА ВИЛИДЖ - гр.Созопол

 
                                                              
  
  ХОТЕЛ АРЕНА ДИ СЕРДИКА - гр.София 
  
   ГРАНД ХОТЕЛ ПРИМОРЕЦ - гр.Бургас  

 
 
ПРИЗНАНИЕ ЗА БЪДЕЩИ УСПЕХИ
  БИЗНЕС ЦЕНТЪР ПЪРФОРМ - гр.София


    ПЪРВИТЕ СЕРТИФИЦИРАНИ
    ПРОПЪРТИ МЕНИДЖЪРИ НА IREM
       
   

Медийни Партньори

Bulgaria On Air Градът Медия Груп IMOT.BG

Спонсори

Адвокатско дружество Георгиева, Фитковски и Тонев REMAX